Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури громади

Новина
13.09.2019

З державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад   Печеніжинській селищній раді об’єднаної територіальної громади на 2019 рік передбачено кошти в сумі 3990,600 тис.грн. 

Рішенням сесії Печеніжинської селищної ради від 28 травня 2019 року № 2296-39/2019 «Про формування переліку проектів, що пропонуються до фінансування за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади» погоджено 13 проектів на 2019 рік. На погоджені сесією проекти отримано позитивні висновки обласної державної адміністрації (лист обласної державної адміністрації від 14.06.2019 року № 4521/1/1-19/01-137).

Відповідно до пункту 5 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 року № 200 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» комісією,спеціально утвореною при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розглянуто і погоджено перелік проектів Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади (витяг з протоколу № 6  засідання Комісії Мінрегіонбуду від 02 липня 2019 року).

Після погодження проектів Комісією Мінрегіонбуду, рішенням сесії Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади від 16 липня 2019 року № 2301-40/2019 «Про затвердження проектів, що можуть фінансуватися  за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади в 2019 році та внесення змін до бюджету на 2019 рік» затверджено проекти.

На даний час в Печеніжинській об’єднаній територіальній громаді реалізуються проекти за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади.

Перелік проектів, що реалізуються за в 2019 році рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади в Печеніжинській селищній раді ОТГ

  1. Закупівля транспортного засобу спеціального призначення (трактора) та комплектуючих до нього (відвалу, косарки та подрібнювача деревини) для Печеніжинського комбінату комунальних підприємств Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  2. Капітальний ремонт частини приміщення Печеніжинської масової бібліотеки по вул. Незалежності, 13 смт. Печеніжин для встановлення обладнання для видачі паспортів з безконтактним електронним носієм ID-картки Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області (з обов'язковим застосуванням енергоефективних технологій).
  3. Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Франка в смт. Печеніжин по Печеніжинській ОТГ Коломийського району.
  4. Капітальний ремонт вулиці Б. Довганюків в с.Сопів по Печеніжинської ОТГ.
  5. Капітальний ремонт мосту на вулиці Банська в с. Малий Ключів по Печеніжинській селищній раді ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  6. Виготовлення Генерального плану с. Слобода Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  7. Виготовлення Генерального плану с.Княждвір Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  8. Виготовлення Генерального плану с. Рунгури Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  9. Капітальний ремонт покрівлі даху Будинку культури в с.Сопів Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  10. Капітальний ремонт частини приміщень адмінбудинку с. Марківка Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області (в рамках проведення заходів з комплексного енергозбереження)».
  11. Капітальний ремонт адмінбудинку с.Молодятин Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області (в рамках проведення заходів з комплексного енергозбереження)».
  12. Капітальний ремонт мережі вуличного освітлення по вул. Івасюка, В.Стуса. Підгірки, О.Кобилянської, М.Коцюбинського в с.Кийданці Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.
  13. Капітальний ремонт вуличного освітлення вул. Стефаника, О.Кобилянської, Івасюка, Молодіжної в  с. Рунгури Печеніжинської селищної ради ОТГ від КТП-318.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше