Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стоп насильству!

Новина
24.12.2019

Старшим дільничним офіцером поліції Коломийського ВП ГУНП Михайлюком Петром Васильовичем, проведено бесіду з представниками керівництва селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту, працівниками селищної ради про співпрацю органів поліції та органів місцевого самоврядування щодо протидії, профілактики та недопущення фактів домашнього насильства.

Насильство в сім’ї – це будь-які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім’ї по відношенню до іншого члена сім’ї, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім’ї як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному чи психічному здоров’ю. (Закон України «Про попередження насильства в сім’ї», розділ І, ст.1).

Працівники громади заслухали інформацію щодо обставин та дій, які кваліфікуються як «домашнє насильство» та «конфлікт», з’ясували, в чому полягає різниця між цими поняттями, ознайомилися зі змінами у чинному законодавстві щодо запобігання домашньому насильству.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше