Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартував набір на навчання для громадських активістів

Оголошення
01.12.2021
Інститут Політичної Освіти - ІПО запрошує на семінар для громадських активістів щодо актуальних питань місцевого самоврядування та децентралізаційних процесів у рамках проекту «Посилення місцевої демократії», який реалізовується завдяки підтримці Національного Фонду підтримки Демократії (NED).
 
Семінар відбуватиметься 22-24 грудня 2021 року в с. Бояни Чернівецької області.
Обов’язковою умовою участі є наявність одного з документів (щодо COVID-19):
  • сертифікату про вакцинацію;
  • негативного ПЛР-тесту (зробленого не пізніше 72 год. до заходу);
  • довідки про перенесення хвороби (не пізніше 6 місяців).
До участі у навчаннях запрошуються громадські активісти з усіх регіонів України, які бажають посилити свої знання у царині місцевого самоврядування для того щоб сприяти децентралізаційним процесам у своїх регіонах.
 
Щоб стати учасником навчань достатньо заповнити форму за посиланням нижче.
Останній термін реєстрації – п’ятниця, 10 грудня, 16.00
 
Враховуючи мотиваційний момент, рівномірне регіональне та гендерне представництво, організатори сформують навчальну групу у кількості 25 осіб і електронною поштою повідомлять усіх про результати відбору.
 
Відібраним учасниками організатори нададуть технічні умови участі.
Проживання, харчування та частково транспортні витрати учасників семінару будуть покриті з коштів проекту «Посилення місцевої демократі».
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше