Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартувала підготовка до футбольного сезону 2019-2020

Спорт
08.08.2019

Вчора, 07 серпня, в Печеніжині на стадіоні «Колос» доросла команда ФК «Довбушівець» Печеніжин провела товариську зустріч з ФК «Варатик» Коломия, у рамках підготовки до футбольного сезону 2019-2020 Коломийського району.

У результаті запеклої боротьби команди не змогли виявити переможця та завершили матч нічиєю 0:0. Футболісти з Печеніжина провели поєдинок у складі: Самокишин Василь(В), Козяк Андрій, Яворський Ярослав(К), Козяк Микола, Драгомирецький Юрій, Якубенко Андрій, Садівник Михайло, Буджак Іван, Яворський Василь, Козяк Тарас, Кучерин Андрій, Андріяшко Андрій та Вальтнер Володимир. Через травму не зміг взяти участь у матчі Юхненко Микола. Також по закінченні сезону 2018-2019 команду покинули гравці: Бойчук Микола, Козьмин Іван та Кваснюк Сергій.

Бажаємо команді вдалого виступу у футбольному сезоні 2019-2020!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше