Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартує друга хвиля набору тренерів для перезавантаження «Захисту України»

Новина
25.06.2024
Перші 80 людей вже пройшли навчання і незабаром розпочнуть працювати з вчителями. Але треба більше, тож запускаємо другий набір.
 
Хто може стати тренером/-кою:
  • вчителі предмета «Захист України» та суміжних предметів;
  • інструктори центрів цивільного захисту;
  • демобілізовані захисники і захисниці України;
Програма підготовки майбутніх тренерів охоплює такі теми: інтерактивні методи викладання, основи національної безпеки, військове управління, протидія інформаційним загрозам.
 
Підготовка відбудеться з 8 до 12 липня в Києві. Проживання і харчування забезпечуються. Після навчання тренери отримають сертифікати й будуть працювати з учителями «Захисту України» у своїх громадах чи областях. Кошти для їхнього підвищення кваліфікації закладено в державну субвенцію.
 
Таким чином здобуті знання передаватимуть каскадним методом до більшої кількості педагогів у кожному куточку України. Дізнатися більше про ініціативу та подати заявку на тренерство можна тут: https://defenceforukraine.com.ua
 
Реєстрація триватиме до 1 липня. Не впустіть свій шанс стати частиною великих змін:)
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше