Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старт кампанії декларування-2022!

Новина
12.01.2022

1 січня 2022 року розпочався етап подання декларації доходів фізичних осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік, який триватиме до 00 годин 00 хвилин 1 квітня 2022 року.

З метою підвищення обізнаності про права та обов’язки суб’єктів декларування, на інформаційному ресурсі Національного агентства з питань запобігання корупції (далі — Національне агентство) під назвою «БАЗА ЗНАНЬ — інформаційний ресурс для легкого пошуку роз'яснень» в розділі «Декларування», яке доступне за посиланням: https://nazk.gov.ua/uk/topic/kampaniya-deklaruvannya-2022// розміщені офіційні роз’яснення Національного агентства, щодо подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Пам’ятайте, вчасно подана декларація із достовірно задекларованими відомостями – це не тільки Ваш авторитет, але і Ваш спокій!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше