Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старт кампанії декларування-2021!

Новина
12.01.2021

1 січня 2021 року розпочався етап подання декларації доходів фізичних осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік, який триватиме до 31 березня 2021 року.

З метою підвищення обізнаності про права та обов’язки суб’єктів декларування, на інформаційному ресурсі Національного агентства з питань запобігання корупції (далі — Національне агентство) під назвою «БАЗА ЗНАНЬ — інформаційний ресурс для легкого пошуку роз'яснень» в розділі «Декларування», яке доступне за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/ розміщені офіційні роз’яснення Національного агентства щодо подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зазначаємо, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, ви знову можете подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.

Пам’ятайте, вчасно подана декларація із достовірно задекларованими відомостями – це не тільки Ваш авторитет, але і Ваш спокій!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше