Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Станіслав БУДКІВСЬКИЙ нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно)

Новина
31.01.2024
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України учасника бойових дій, стрільця взводу 9 батальйону 15 бригади транспортної авіації повітряних сил Збройних сил України Станіслава БУДКІВСЬКОГО нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня.
Сьогодні нагороду отримала мама полеглого воїна Ольга ТИМОЩУК.
Попри молодий вік Станіслав був професійним військовим. Був високоінтелектуальним хлопцем, мав багато захоплень, але не залишав часу на себе та свої потреби, головною його ціллю була вільна Україна з щасливим народом. Для цього не жалів нічого: ні сил, ні здоров'я, ні своїх молодих років.
 
Після закінчення навчання брав участь в антитерористичній операції, здобув важкий, але такий необхідний досвід, який став в нагоді під час повномаштабного вторгнення. Він разом з побратимами, беріг наш спокій та в бою обірвалося його молоде життя.
Загинув у районі населеного пункту Старомайське Донецької області під час штурму ворожих позицій.
 
Єдиний син у матері. Назавжди 25...
Вічна честь і слава Герою!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше