Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Соціальні робітники - незамінні помічники

Соціальна сфера
02.04.2020

Соціальні робітники Печеніжинської ОТГ - незамінні помічники у побуті для людей похилого віку та осіб з інвалідністю, що в силу певних обставин залишилися самотніми.

В умовах карантину для запобігання поширенню в Україні коронавірусу контакти з даними особами потребують максимальної безпеки.

Тому соціальні робітники щоденно знаходяться на зв'язку з людьми, яких обслуговують, дізнаються про їхнє самопочуття, необхідність у допомозі, потребу в медикаментах, а також намагаються максимально забезпечити продуктами харчування.

Всі працівники проінструктовані щодо засобів індивідуального захисту, при відвідуванні людей користуються масками та одноразовими гумовими рукавичками.

Також вони проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу зі своїми підопічними про карантин і про те, як захистити себе від захворювання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше