Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогоднішня історія про молодих мам з Запорізької області, які разом з своїми дітками знайшли нову домівку у Молодятині

Новина
08.04.2022
Вони жили в селах максимально приближених до зони розмежування, поруч з ними Пологи, Гуляйполе, які просто зрівняли з землею. Вирішили їхати у безпечніші місця через те, що щоденно обстріли збільшувалися, а в них маленькі дітки. Також від жителів окупованих сіл дізналися про звірства кадирівців та російських солдат, які не жаліють нікого, тому не гаяли часу, зібравши найнеобхідніші речі вирушили в дорогу.
 
Потрапили в нашу громаду завдяки волонтеру Володимиру Старжинському. Спочатку жінки приїхали до Тернополя, звідки Володимир забрав їх та привіз в Молодятин. Так, Тетяна, Анна та Богдана з шістьма дітками потрапили в нашу громаду.
 
Дівчата просто вражені добротою місцевих мешканців, безмежно вдячні за допомогу та підтримку. В свою чергу теж не сидять склавши руки, хочуть бути корисними і допомагати. З перших днів у Молодятині потоваришували з старостою села Любою Самокишин, брали участь у толоці з благоустрою, допомагають з приготуванням їжі для наших захисників.
 
А ще взяли під свою опіку собаку, яка мешкала поблизу гімназії. Вилікували її пошкоджену лапку, годують смачненьким, щодня разом з своїми дітками піклуються про неї.
 
Кажуть, що зараз таке відчуття, що хочеться обійняти кожного, поділитися великою любов’ю, яка є в серці. Впевнено заявляють, що всі випробування тільки об'єднали нас, поселили в душах віру в те, що добро переможе, світло поборе темряву і зовсім скоро ми всі святкуватимемо перемогу.
 
Молоді жінки дуже хвилюються про своїх рідних та близьких, які залишилися там. Анна радіє, що є зв'язок і вона може почути голос свого чоловіка, який вступив до лав територіальної оборони. Він запевняє, що не віддадуть окупантам жодного міліметра рідної землі.
 
Ми сильні, коли ми єдині 💙💛
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше