Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні свій 101-ий день народження святкує жителька с. Сопів Софія Ющак

Привітання
20.02.2023
За роки життя ювілярка пройшла нелегкий шлях. Народилася в простій сім'ї, в школу не ходила, але сама навчилася писати і читати.
 
В 1948 році одружилася з чоловіком Йосипом, в мирі та злагоді прожили 68 років. У сім'ї народилися двоє синів Степан і Василь.
 
В післявоєнний час Софія Миколаївна пішла працювати в колгосп, щоб виділили земельну ділянку. Але попри всі труднощі, знаходила вільний час для вишивання, відвідувала читальню, була учасницею сільського і церковного хору.
 
В такий поважний вік дочекалась 3 онуків та 5 правнуків.
Міцного здоров'я, миру та благополуччя побажали іменинниці селищний голова Ігор Довірак, староста села Любов Шовгенюк, настоятель храму о. Олег, директор будинку культури Богдан Микитюк.
 
Щиро вітаємо пані Софію, висловлюємо слова вдячності за самовіддану, багаторічну працю, життєву мудрість та чималий досвід.
 
Хай Бог дарує міцне здоров'я іменинниці та всій родині!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше