Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Назару ХРИСТАНУ виповнилося б 34 роки, якби не ця клята війна...

Новина
20.10.2023
Назар народився в с.Іванівці, там закінчив середню школу, продовжив навчання в Коломиї, а потім вивчав право в столиці.
 
В 2014 році познайомився з дружиною Лесею, разом були щасливими і сповненими сподівань. А уже в 2016 році Назар відправився на схід країни захищати її. Пройшов не простий шлях, був у гарячих точках, відчайдушно боровся проти ворогів, в тяжкій боротьбі здобував бойовий досвід. Знаковими для молодого воїна стала Волноваха та с.Гранітне, саме тут він приймав найтяжчі бої. Весь цей час його підтримувала кохана дівчина, в 2018-му вони створили свою сім'ю і разом жили в с.Молодятин. Через два роки в них народилася донечка Соломійка, яка стала сенсом життя для молодого подружжя.
Назар понад усе любив свою донечку, заради неї дуже старався, багато працював та весь вільний час приділяв своїй маленькій принцесі, яка дуже схожа на тата.
 
В 2023 році Назар ХРИСТАН знову повернувся до захисту Батьківщини. І знову східний напрямок, цього разу це Бахмут та його околиці. Важкі бої, постійні обстріли, страшні руйнування та втрати. Так вдень і вночі. Але навіть серед таких обставин Назар залишався добрим та спокійним, порядним та відповідальним, завжди приходив на допомогу, він був прикладом для інших, ділився досвідом, який здобув в АТО з молодими побратимами.
"З ним завжди було дуже легко. Він часто дарував квіти, робив подарунки, приємні сюрпризи просто так, не чекаючи свята чи особливого приводу. Під час вагітності постійно були разом, відвідував разом зі мною всі УЗД. Поруч з ним я завжди почувалася в безпеці. І в один момент все обірвалося. Без нього дуже тяжко. 9 років разом, 5 років у шлюбі. А зараз - порожнеча ", - ділиться дружина Назара.
 
Також у воїна залишилася мама та молодший брат, для яких він був підтримкою та опорою. Адже ще з юних років став старшим в сім'ї, рано втративши батька.
Загинув Назар ХРИСТАН 28 липня 2023 року поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району. Ризикуючи життям побратими винесли його тіло з-під страшних обстрілів. Тепер він прикриває їх з небес.
 
Вічна пам'ять та слава Герою! Назавжди 33!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше