Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Любомиру Карп'юку мало б виповнитися 32 роки, але йому, на жаль, назавжди 31

Новина
28.01.2023
Молоде життя обірвала жорстока війна. 7 листопада 2022 року ворог позбавив життя нашого Героя біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.
 
У військові лави Любомир став добровільно, проявивши свою жагу до боротьби над одвічним ворогом. Він був вольовим, наполегливим та принциповим військовослужбовцем, гарним другом для побратимів.
 
Без чоловіка залишилася молода дружина, без батька - донечка та семимісячний синочок, якого після народження бачив тільки декілька днів. Проте він виросте та завжди пишатиметься своїм татом, який боронив нашу землю від окупантів, який загинув у бою, який завжди буде героєм.
 
У вічній скорботі за сином батьки, без підтримки брата залишилася сестра.
Героєм він залишиться і для всіх нас, для тих, хто знав його і для тих, хто не був знайомий особисто, але в своєму серці, в своїй пам'яті всі пронесуть щиру подяку та вічну славу воїну.
 
Сьогодні хотілося б, щоб всі говорили про його життя, пишіть про те, якого ви запам'ятали Любомира чи як ви з ним познайомилися, скидайте спільні фото і діліться спільними моментами та історіями. Говорімо про найскладніше з любов'ю і вдячністю, щоб пам'ять про всіх, хто віддав життя за наше майбутнє жила вічно.
 
Вічна слава Герою! Герої не вмирають!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше