Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До Печеніжинської громади прибула чергова партія гуманітарного вантажу від наших друзів з Польщі

Новина
12.10.2022
11 жовтня 2022 року до Печеніжинської територіальної громади завітали наші постійні партнери, меценати з Республіка Польща, які акумулюють співпрацю з різними країнами Європи в Повітовому пункті гуманітарної допомоги в Паражині Великопольського воєводства Pomagamy - dzień po dniu.
 
Відповідно до «Угоди про можливість створення та функціонування пункту гуманітарної допомоги» від 07.04.2022року між Печеніжинською селищною радою та Повітовим пунктом гуманітарної допомоги в Паражині Великопольського воєводства Pomagamy - dzień po dniu, Печеніжинським місцевим гуманітарним пунктом допомоги організовано видачу допомоги до міст, де потрібна благодійна допомога та підтримка Збройним Силам України іншим збройним формуванням України для відсічі збройної агресії російської федерації, спрямованої проти суверенітету і територіальної цілісності Української Держави.
Висловлюємо подяку за доставлену гуманітарну допомогу у жовтні місяці до Печеніжинського місцевого гуманітарного пункту, якої ми отримали 17 тонн, зокрема дана допомога зосереджена для ЗСУ.
 
Дякуємо, всім та кожному-їй зокрема, хто долучився пожертвами до формування даної допомоги, зокрема:
  • PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MIK PIOSIK SPÓŁKA JAWNA MIK Piosik - за доставку до Українию
  • GLOBUS-TEAM Krzysztof Piosik – за солодощі.
  • «Fundacja Dzień po dniu-pomagamy» Pomagamy - dzień po dniu - миючі засоби.
  • «Mix Markt» Mix-Markt - за супи, приготовані термічно, халати медичні.
  • «Rotary International Poznan-Puszczykowo» - речі необхідні для ЗСУ.
  • Aesculap Chifa sp. z.o.o., Magda Sperling – надану допомогу.
  • B.Braun Medical Polska B. Braun – медичні речі.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше