Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні, 23 лютого, народився воїн, Герой Печеніжинської громади - Руслан ШЕЛЕМБИН

Новина
23.02.2024
Шелембин Руслан Дмитрович народився в Молодятині. У рідному селі навчався в школі, був гарним учнем, добре вчився, був старанним, веселим, енергійним, слухняним. Любив займатися спортом та малюванням. Шкільні роки промайнули швидко. В 2003 році був призваний на строкову службу. Був дуже працьовитий і після армії їздив на сезонні роботи.
Одним з перших приєднався до лав захисників, ще в 2014-ому, де здобув навички старшого стрільця-оператора. Сильний, вольовий, вмотивований, досвідчений. Саме таким був воїн Руслан ШЕЛЕМБИН з позивним "Художник". Разом з побратимами звільняв окуповані території, брав участь в запеклих боях, проявив себе як професійний військовий на найгарячіших напрямках.
 
Великий досвід став в нагоді під час повномасштабного вторгнення, коли з перших днів війни в 2022-му знову став до захисту країни. З того часу віддавав усі свої знання та сили у відчайдушному протистоянні ворогу. Був нагороджений орденом «За оборону держави», «За відвагу», медаллю «Ветеран війни», відзнакою Івано-Франківської ОДВА «За бойову звитягу».
 
Проте війна невблаганна, вона позбавляє життя найкращих. Руслан ШЕЛЕМБИН загинув 16 січня 2024 року внаслідок отримання травмування підчас вибуху від влучання дрона по позиціях підрозділу поблизу населеного пункту Червоне Запорізької області.
 
Вічна пам'ять та слава Герою!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше