Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем вчителя!

Привітання
02.10.2020

Вам довіряють найцінніше – дітей, Ви любите їх і навчаєте необхідних знань. Ваша професія нелегка, але в ній все Ваше щастя. Навіть випускаючи своїх учнів у велике життя, ви назавжди залишаєтесь з ними, і ваша наука, ваш досвід, ваша любов підтримують дорослих вже людей протягом усього життя.

Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.
Натхнення Вам, дорогі освітяни, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої громади!
Зі святом Вас!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше