Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Серпневі методичні студії педагогічних працівників закладів освіти перед початком 2021-2022 навчального року

Новина
28.08.2021

З метою підготовки до нового 2021-2022 навчального року 26-27 серпня 2021 року відбулися серпневі методичні студії педагогічних працівників закладів освіти Печеніжинської територіальної громади.

У роботі методичних студій взяли участь педагоги відповідно до методичних об’єднань.

Зустрічі відбулися  у залі засідань Печеніжинської селищної ради, на базі Печеніжинського ліцею та у форматі відеоконференцій з використанням електронного сервісу ZOOM.

У ході роботи методичних студій опрацьовано нормативні документи, визначено актуальні напрями та окреслено завдання на новий навчальний рік. Також педагоги ознайомилися з інструктивно-методичними інструкціями, актуальні проблеми сучасного освітнього процесу та  питання підготовки педагогічних працівників відповідно до сучасних викликів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше