Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рятувальники закликають не допускати пожеж в екосистемах!

Новина
12.06.2020

З настанням літніх днів, більшість мешканців кожну вільну хвилину прагнуть проводити на природі, при цьому рідко замислюються над своєю поведінкою, особливо при поводженні з вогнем.
Піклування про лісові багатства, їх поповнення та збереження – завдання самої людини і вирішувати його потрібно повсякденно.
З метою запобігання виникнення пожеж в лісових масивах працівники служби цивільного захисту закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки в лісових масивах.

Перебуваючи в лісах, треба вибрати безпечне місце для розведення багаття та обкопати його. Не слід кидати непогашені недопалки цигарок, розводити вогнища дозволяється лише в безвітряну погоду під постійним наглядом. Збираючись додому, не забувайте ретельно залити вогонь водою або закидати піском.

Будьте вкрай уважними та обережними в теплу пору року під час відпочинку. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в лісі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше