Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рятувальники проводять рейди з метою запобігання пожеж в екосистемах

Новина
11.03.2024
На Прикарпатті, щодня, рятувальники продовжують виїжджати на ліквідації пожеж в екосистемах, переважна кількість яких, через людську недбалість.
 
Задля виявлення паліїв сухої рослинності, працівники ДСНС постійно здійснюють обстеження територій з допомогою квадрокопра. Також спільно з правоохоронними органами проводять рейди з виявленням та дотриманням населення і керівниками підприємств вимог пожежної безпеки правопорушників.
 
‼️Нагадуємо, що самовільне випалювання сухої рослинності заборонено законом. Штраф у разі порушення статті 77-1 КУпАП становить від 3060 грн до 6120 грн. А також завдає непоправної шкоди довкіллю та здоров'ю людей.
Фото: ДСНС Франківщини
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше