Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розвиток перспективної мережі добровільних пожежних команд в територіальних громадах

Новина
10.08.2022
Розвиток перспективної мережі добровільних пожежних команд в територіальних громадах🚒
В Печеніжинській громаді успішно функціонує місцева пожежна команда, яка оперативно реагує на екстренні ситуації в ТГ.
 
Сьогодні відбулася зустріч селищного голови Ігоря Довірака з представниками Коломийського міськрайонного відділу УДСНС в Івано-Франківській області на чолі з начальником Андрієм Мочерняком та керівником КП "Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Богданом Джалапиним.
 
На робочій зустрічі обговорили можливість створення добровільної пожежної команди (ДПК) на базі Рунгурського старостинського округу та шляхи залучення членів ДПК до заходів запобігання виникнення пожеж, організацію навчання населення правил пожежної безпеки та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
 
Розвиток руху добровільних пожежних команд – це запорука забезпечення пожежної безпеки в сільській місцевості. Адже мешканці сіл, які віддалені від найближчого пожежно-рятувального підрозділу ДСНС десятками кілометрів, стають заручниками часу, коли виникає пожежа на території села.
 
Також всі присутні відвідали Рунгурський ліцей та перевірили стан підготовки укриття до початку навчального року.
Безпека понад усе!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше