Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошені результати голосування Бюджету участі – 2019

Новина
13.09.2019

Сьогодні,  підбили підсумки другого Громадського бюджету участі нашої громади. Переможців  оголосив селищний голова Ігор Довірак на засіданні робочої групи з аналізу проектів.

Загальний обсяг Бюджету участі на 2019 рік складає 120 тис. грн.. У голосуванні взяли участь 1730 жителів громади, які віддали 4848 голосів за подані проекти. Переможцями стали 6 проектів з  16-ти поданих..

Перелік проектів переможців:

  1. Благоустрій та часткова реконструкція (впорядкування) території біля джерела Біла Криниця урочище Підділ в с.Марківка (729 голосів)
  2. Облаштування дитячого міні-майданчику в с.Сопів по вул.Братів Довганюків (куток Воронівка) (624 голосів)
  3. Облаштування зони відпочинку в парку біля будинку культури в с. Сопів по вул. Стефаника, 40 (616 голосів)
  4. "Вивчаємо рідний край – стаємо гідами волонтерами" в смт. Печеніжин по вул. Шевченка, 1 (370 голосів)
  5. Влаштування спортивного скелелазного стенду сектор №2 приміщенні спортивної зали Княждвірського ліцею (тренажер для занять скелелазінням) в с. Княждвір вул. Шевченка, 64 (354 голосів)
  6. Відкритий простір "Open Place" в с. Княждвір по вул.Шевченка (317 голосів)

За детальнішою інформацією, що результатів голосування можна ознайомитись на офіційному сайті за посиланням https://pnotg.pb.org.ua

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше