Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

#RedShoes Жіночий колектив Печеніжинської селищної ради долучився до Всесвітньої акції!

Новина
05.06.2020

?Рівень насильства у ставленні до жінок невпинно зростає. Щодня у світі фіксуються тисячі нових випадків. Пандемія насильства тісно пов'язана з пандемією COVID-19.

Працівниці селищної ради вирішили підтримати важливу ініціативу міжнародної організації Every Woman Treaty – віртуальний марш та флешмоб #RedShoes.

Ми також запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до віртуального маршу на підтримку жінок, які постраждали від насильства!

Як ви можете долучитись?

?? Взувайтесь у червоні туфлі, балетки, черевики, кросівки, тапочки, сандалі тощо. Якщо у вас немає червоного взуття, можете використовувати шкарпетки, панчохи, лак для нігтів, помаду, хусточку.

?? Розмістіть фото у себе на сторінці у соціальних мережах із міжнародним хештегом підтримки – #RedShoes.

?? Позначайте у дописі сторінку міжнародної організації EveryWomanTreaty (Facebook – @EveryWomanTreaty), щоб вони могли використати фото для Віртуального маршу.

Про ініціативу: у 2009 році мексиканська художниця Еліна Шові запустила проект «Червоне взуття» , щоб продемонструвати цією інсталяцією кров, пролиту у результаті фемініцидів та насильства. З тих пір інсталяція Еліни надихнула активісток по всьому світу одягнути червоне взуття і показати свій протест у своїх селах, містах та країнах!

Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше