Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуємо приймати гуманітарну допомогу та розподіляти її за призначенням

Новина
27.07.2022
Цього разу отримали продуктові набори, дитяче харчування та засоби гігієни від Фонду міжнародної солідарності Solidarity Fund PL in Ukraine, банку BGK BGK - wspieramy rozwój firm та Єврокомісії European Commission. 🇪🇺🇺🇦
Також отримали 350 кг масла від Івано-Франківська обласна державна адміністрація, яке роздано внутрішньо переміщеним особам та вразливим категоріям громадян.
 
💬"Дякуємо фонду за допомогу, це велика підтримка для нас. Це дуже цінно, що за нас не забувають і піклуються про нас. Разом легше справлятися з труднощами, які нас спіткали", - говорить пані Ірина з Бахмута Донецької області, яка з кінця лютого проживає в нашій громаді.
 
Своїми враженнями ділиться також пані Світлана з Херсонської області, якій дивом вдалося вибратися з окупації, в рідному селі в неї залишилася мама та брат з сім'єю, чоловік та два сини - в лавах ЗСУ: 💬"Завдяки такій допомозі розумієш, що тебе не залишили на одинці зі своїми проблемами. Я надзвичайно вдячна за можливість отримати продукти харчування та засоби гігієни. Спасибі за вашу небайдужість до долі українців".
 
Дякуємо Фонду міжнародної солідарності, банку BGK та Єврокомісії, що продовжуєте підтримувати тих, хто цього потребує. Кожен такий крок та внесок наближує нас до Перемоги! Разом ми все подолаємо!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше