Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про хід освітнього процесу в нашій громаді

Освіта
08.09.2022
З 1 вересня 2022 року очне навчання розпочато у всіх дев'яти закладах освіти нашої громади, в умовах воєнного стану, про що ми завдячуємо батьківським і освітянським колективам та звичайно ЗСУ за спокійну ситуацію на наших теренах.
 
Станом на 5 вересня 2022 року, загальну середню освіту у 108 класах громади здобувають 1856 учнів, в тому числі 32 учні з сімей ВПО. Батьки 87 учнів обрали для них сімейну форму навчання. Додатково інформуємо, що заклади дошкільної освіти також розпочали свою роботу у штатному режимі.
 
В умовах сьогодення питання якості надаваної освіти є як ніколи актуальним. Місцева влада спільно з освітянами вживають всіх заходів задля створення комфортних і безпечних умов для отримання освітніх послуг.
 
🎊Новий навчальний рік в Україні розпочато і це перемога - навчання триває.
🇺🇦Всім миру та безпеки в новому навчальному році!
Слава Україні! Віримо в ЗСУ!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше