Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виїзний прийом громадян у селі Кийданці

Новина
17.05.2019

Сьогодні, 17 травня,  у селі Кийданці відбувся виїзний прийом громадян селищним головою Ігорем Довіраком.

Селищний голова Ігор Довірак відвідує села громади з метою спілкування, вивчення існу­ючих проблеми та пошуку можливого шляху їх вирішення.

На зустрічі у селі Кийданці були присутні староста Володимир Ющак, директор Кийданецької гімназії Мирослав Бодейчук, головний спеціаліст відділу земельних відносин Василь Перегінчук та жителі села Кийданці. Підчас зустрічі було обговорено чимало актуальних питань стосовно багатьох аспектів життєдіяльності громади.

Розглядалися питання:

  • щодо ремонту доріг;
  • про вжиття заходів щодо аварійного стану млина та водонасосної станції;
  • щодо проведення вуличного освітлення;
  • щодо важливості та необхідності розроблення (оновлення) містобудівної документації села;
  • щодо завершення будівництва критого спортивного залу
  • інші питання.

На поставлені звернення надані роз’яснення, окремі з них, що потребують детального вивчення, взяті на контроль відповідними відділами виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради ОТГ.

Проведення виїзного прийому громадян

Виїзний прийом громадян здійснюються керівництвом виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади за місцем проживання громадян згідно з графіком затвердженим рішенням виконавчого комітету селищної ради від 13.12.2018 №381 «Про організацію прийомів громадян з особистих питань керівництвом виконавчого комітету селищної ради об’єднаної територіальної  громади у 2019 році».

Графік виїзного прийому громадян розміщений на офіційному веб-сайті громади та інформаційних  стендах селищної та сільських рад.

Запис на виїзний прийом до керівництва виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади проводиться старостами сіл за 3-4 дні до календарної дати прийому.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше