Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Засідання
23.04.2021
Під головуванням селищного голови Ігоря Довірака відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, де розглянено питання запобігання поширенню на території Печеніжинської територіальної громади коронавірусу COVID-19.
 
За результатами доповіді та з урахуванням її обговорення, комісія констатує за відкритою інформацією Печеніжинської АЗПСМ, на території Рунгурського старостинського округу станом на 23.04.2021 року зафіксовано 21 хворого на коронавірус.
 
☝️Комісія вирішила:
1.Керівникам підприємств, установ, організацій, структурним підрозділам селищної ради, керівникам суб'єктам господарювання незалежно від форми власності, забезпечити виконання заходів передбачених постановою КМУ від 09.12.2020 року №1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" на території Рунгурського старостинського округу Печеніжинської територіальної громади заборонити з 24 квітня 2021 року;
Термін: негайно
1.1. приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (крім замовлень на виніс) і розважальних закладах;
 
1.2. заборонити проведення масових заходів (релігійних, культурних, спортивних, соціальних тощо);
 
1.3. приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
Термін: з 24 квітня 2021 року
 
2. Всім структурним підрозділам селищної ради в Рунгурському старостинському окрузі обмежити прийом громадян та проводити його дистанційно (в телефонному режимі, по пошті та електронній пошті) або за попереднім записом
Термін: з 24 квітня 2021 року
 
2. Призупинити освітній процес Рунгурського ліцею та організувати у цей період навчання учнів з використанням технологій дистанційного навчання.
Термін: з 24 квітня 2021 року
 
4. Відділенням АТ "Укрпошта" які знаходяться на території Рунгурського старостинському окрузі дотримуватися протиепідемічних заходів під час здійснення обслуговування клієнтів.
Термін: постійно
 
5. Контроль за виконання рішень покласти на структурні підрозділи селищної ради відповідно до повноважень, Коломийський РВП ГУНП , Коломийському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Шановні жителі громади, будьте обачні, дотримуйтеся всіх карантинних норм, адже хвороба підступна і від нашої з вами відповідальності залежить її поширення!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше