Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Новина
14.05.2020

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою відновлення, належного утримання та раціонального використання територій, охорони та організації упорядкування об'єктів благоустрою з урахуванням особливостей їх використання, а також з метою здійснення самоврядного контролю за станом благоустрою та утриманням територій населених пунктів Печеніжинської об’єднаної територіальної громади повідомляємо, що 14.05.2020 року на офіційному веб-сайті Печеніжинської селищної ради https://pnotg.gov.ua/storage/static-pages/documents/7c7d4952c27cddc095481d524d39bded.pdf опубліковано проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення Печеніжинської селищної ради, а саме: «Про організацію окремих заходів з благоустрою населених пунктів Печеніжинської об’єднаної територіальної громади».

Суб`єкти підприємницької діяльності, підприємств, установ, організацій усіх форм власності та населення можуть надавати свої зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Печеніжинської селищної ради ОТГ в усній та письмовій формі протягом одного місяця з моменту оприлюднення на веб-сайті Печеніжинської селищної ради ОТГ, надсилаючи у відділ загально-організаційної роботи апарату Печеніжинської селищної ради електронною поштою, або за адресою: 78274 Івано-Франківська область, Коломийський район, смт. Печеніжин, вул. Незалежності, 15, е-пошта pechenizhyn_s_rada@ukr.net.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше