Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Помер член виконавчого комітету Володимир Капушак

Новина
29.08.2019

У середу, 28 серпня,  зупинилось серце Капушака Володимира Миколайовича  – члена виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради ОТГ, колишнього сільського голови с. Марківка.

Володимир Миколайович був активним учасником багатьох доленосних подій, які відбувались на теренах нашої громади і завжди стояв на захисті інтересів її жителів. У житті був веселим, життєрадісним, відрізнявся мудрістю та високою працелюбністю.

Селищний голова Ігор Довірак, виконавчий комітет, депутатський корпус та колектив Печеніжинської селищної ради ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним і близьким з приводу важкої втрати. У цей скорботний час ми всією душею разом з усіма, хто знав, поважав, любив та буде берегти про Володимира Миколайовича кращі спогади і світлу пам'ять. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше