Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліція Івано-Франківської області застерігає не довіряти сумнівним продавцям в мережах

Новина
12.02.2024
Продавець виявився аферистом: прикарпатець потрапив у шахрайську пастку та втратив майже 4 тисячі гривень
 
Саме таку суму втратив житель Івано-Франківська. Чоловік хотів купити товар, натомість залишився без грошей. Поліція вкотре застерігає недовіряти сумнівним продавцям в мережі.
 
Потерпілий повідомив, що на одному із сайтів побачив оголошення про продаж шиферу. Чоловік зв'язався із продавцем та домовився про покупку. Аферист у мобільному додатку надіслав реквізити банківського рахунку для оплати за шифер. Заявник переслав майже 4 тисяч гривень, однак шахрай перестав виходити на зв'язок та придбаний товар не надіслав.
 
Дану подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Поліція застерігає:
  • будьте вкрай обережними, коли справа стосується ваших заощаджень;
  • не здійснюйте жодних повних оплат чи часткових передоплат за товар в мережі;
  • ні за яких за яких умов не переходьте за посиланнями, отриманими від третіх осіб;
Не дайте себе ошукати!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше