Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дружній візит до ґміни Триньча

Новина
18.06.2019

З 14 по 16 червня делегація Печеніжинської об'єднаної територіальної громади по запрошенню війта Ришарда Єндруха відвідали ґміну Триньча (Польща) з метою відпочинку та оздоровлення дітей. 

До складу делегації увійшли: селищний голова, працівники відділу освіти, молоді та спорту, педагогічні працівники, дитяча футбольна команда в кількості 15 чоловік на чолі з тренером та обдаровані учні закладів освіти громади в кількості 17 чоловік.

Під час візиту представники громади мали змогу ознайомитись з ґміною та її традиціями, зіграти товариський футбольний турнір, стати учасниками велопробігу,  взяти участь у фестивалі «Nocy Świętojańskiej nad Wisłokiem w Gniewczynie Trynieckiej»,  а також відвідали чудову екскурсію по місту Краків.

На згадку про поїздку, від війта Ришарда Єндруха, всі учасники делегації отримали чудові подарунки.

Щиро дякуємо війту ґміни Триньча за теплий прийом дітей! Ваша щирість, доброта та турбота назавжди залишиться у наших серцях.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше