Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гарних вражень учнівській делегації у Польщі!

Новина
14.06.2019

Сьогодні, 14 червня, делегація Печеніжинської об’єднаної територіальної громади виїхала по запрошенню війта Ришарда Єндруха в гміну Триньча республіки Польща. Поїздку, у рамках угоди про співпрацю між Печеніжинською об’єднаною територіальною громадою та гміною Триньча республіки Польща, організував голова Печеніжинської селищної ради ОТГ  Ігор Довірак та начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайло Яворський.

До складу делегації увійшли учні навчальних закладів, а саме юні футболісти та обдаровані діти, педагоги та керівництво громади. Делегація буде мати можливість відвідати заклади освіти гміни Тринча, а на футболістів чекає участь у товариському футбольному турнірі.

Селищний голова побажав делегації гарної подорожі, а юним спортсменам впевненої перемоги та чудових вражень від поїздки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше