Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перше засідання постійної комісії

Засідання
04.12.2020

Сьогодні, 04 грудня, відбулося перше засідання постійної комісії селищної ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи під головуванням Дмитра Чорного. Участь у засіданні взяли заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради Любомир Андрійчук, спеціалісти відділу земельних відносин та старости старостинських округів.

Присутні члени комісії на першому засіданні вирішили організаційні моменти, обрали секретаря комісії Костянтина Лапчинського та розглянули ряд земельних питань.

?Нагадаємо, постійна комісія селищної ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи працює у такому складі:
голова Дмитро Чорний (ПП «ПРОПОЗИЦІЯ»), Констянтин Лапчинський (ПП «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ПЛАТФОРМА ГРОМАД»), Михайло Ільчишин (ПП «За майбутнє»), Роман Пнівчук (ПП «СЛУГА НАРОДУ»), Василь Сметанюк (ПП «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше