Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перемога юних футболістів

Спорт
30.07.2019

З 21 по 27 липня, у місті Скадовськ Херсонської області відбулися Всеукраїнські змагання з футболу фізкультурно-спортивного товариства «Колос» серед юнаків 2005 року народження та молодших. На змаганнях Івано-Франківську область представляла команда Коломийського району, до складу якої входили юні футболісти Печеніжинської об’єднаної територіальної громади, а саме Сметанюк Роман та Сенюк Владислав. Команда з Коломийщини перемогла суперників із Житомирської, Дніпропетровської, Львівської, Донецької, Херсонської, Харківської та Миколаївської областей і стала переможцем змагань.  

«У нашій громаді молодь активно займається спортом. Приміром виступають Сметанюк Роман та Сенюк Владислав, які наполегливо працюють над тренуваннях під керівництвом тренера Василя Горука та досягають високих результатів»   зазначив спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Михайло Бойчук.

Вітаємо юних футболістів з перемогою! Бажаємо завжди досягати успіху!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше