Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Печеніжинську громаду відвідали голова фракції Платформа Громад Дмитро Дзвінчук, голова комісії обласної ради з питань законності захисту прав громадян Тарас Виноградник, голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарій

Новина
09.08.2023
Сьогодні Печеніжинську громаду відвідали голова фракції Платформа Громад Дмитро Дзвінчук, голова комісії обласної ради з питань законності захисту прав громадян Тарас Виноградник, голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарій Іванів.
 
Печеніжинська громада значно постраждала від повені 7 липня,
селищний голова Ігор Довірак розповів про ситуацію, яка склалася на території громади та звернувся з проханням допомогти ліквідувати наслідки негоди.
 
Обговорили шляхи вирішення проблемних питань та заходи із запобіння ймовірних підтоплень в майбутньому. Дякуємо депутатам обласної ради, що не залишаються осторонь, а підкладають плече допомоги в подоланні наслідків негоди.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше