Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Печеніжинська ОТГ – бронзовий призер обласних змагань

Спорт
09.09.2019

В суботу, 07 вересня,  у селі Турка Коломийського району відбулися змагання серед сільських та селищних рад об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області. До програми було включено: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, гирьовий спорт, шахи серед чоловіків та шашки серед жінок.

На змаганнях вдало виступила збірна команда Печеніжинської об’єднаної територіальної громади, яка завдяки високим результатам з окремих видів спорту змогла вибороти третє загальнокомандне місце.

Здобутки наших спортсменів були наступними: команда футболістів посіла друге місце поступившись тільки господарям змагань, у гирьовому спорті не було рівних нашому спортсмену Кушмелюку Андрію, який здобув впевнену перемогу з результатом 160 разів (ривок гирі 24 кг), Василишин Ярослав посів третє місце у змаганнях шахістів, а у шашках бронзову нагороду виборола Соколишин Галина.

Вітаємо призерів обласних змагань та бажаємо успіхів у майбутньому. 

          

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше