Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Озеленення України. Озеленення планети

Новина
10.02.2020
В Україні стартував всеукраїнський проект «Озеленення України» у рамках глобальної ініціативи з висадження дерев.

Завдання проекту – 20 березня 2020 року висадити 1 000 000 дерев за 24 години на території України, сприяти протягом року у висадженні парків та алей, проведення загальнодержавної інформаційної компанії, організація освітніх воркшопів в навчальних закладах, та покласти початок міжнародному флешмобу «Озеленення України. Озеленення планети!»

Ініціаторами проекту «Озеленення України» є засновник найбільшого ділового клубу, який об’єднує лідерів українського бізнесу «СЕО club Ukraine» Сергій Гайдайчук та генеральний директор «Книги рекордів України» Ганна Крисюк. Ініціативу вже підтримали в багатьох областях України, зокрема, й Івано-Франківська обласна державна адміністрація, а також громадський центр «Еталон» та багато інших громадських організацій та підприємств України.

Закликаємо всіх не байдужих та екологічно свідомих громадян 20 березня 2020 року взяти участь в висадці дерев на території нашої області, адже дерева – це легені Карпат і нашої держави.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше