Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Онлайн-нарада щодо затвердження Переліку невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

Новина
21.07.2020

Сьогодні, 21 липня, відбулася онлайн-нарада голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталія Федоріва щодо затвердження Переліку невідкладних (першочергових) робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на території області 12-24 червня 2020 року.
У зв’язку з тим, що частина об’єднаних територіальних громад області не подала повний пакет документів на виконання невідкладних (першочергових) робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у червня 2020 року, головою облдержадміністрації не підписано розпорядження щодо розподілу коштів у розрізі об’єктів.
Повідомляємо, що 16 липня Печеніжинською ОТГ документація по першій черзі відновлення об’єктів подана у повному обсязі.
На нараді головою облдержадміністрації дано доручення до кінця дня, 21 липня, громадам завершити здачу документів у повному обсязі до управління цивільного захисту облдержадміністрації.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше