Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Не паліть суху траву!

Оголошення
29.05.2023
Україна у полум’ї війни, а дехто з наших жителів дозволяє собі спалювати суху траву чи сміття, не подумавши про можливі невтішні наслідки – виникнення масштабних пожеж житлових масивів чи лісів.
 
Пам’ятайте, що спалювання сухої трави чи сміття у воєнний час прирівнюється до диверсій! Кожен виїзд пожежного авто – це не лише затрачений час та сили, а й пальне.
Нагадуємо, що за спалювання сухої рослинності передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. У 18 разів зріс розмір штрафів за спалювання сухої трави. Так, за підпал вчинений у воєнний час громадянам загрожує не лише штраф у розмірі 3060 до 12 240 грн., а й кримінальна відповідальність та можливе позбавлення волі. За підпал сухостою на території заповідного фонду штраф становить від 6120 до 30 600 грн.
 
Якщо ви стали свідком підпалу, невідкладно телефонуйте:
  • 📱рятувальники: 101;
  • 📱поліція: 102;
  • 📱поліцейський офіцер громади 0730579985
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше