Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Найважливіші новини програми “єРобота”

Новина
26.01.2023
Де взяти гроші на власну справу? Відповіді – на каналі @erobotanews! Найважливіші новини програми “єРобота”, історії успіху та все, що потрібно для отримання гранту! Підписуйтесь (http://t.me/erobotanews) та дізнавайтесь про найважливіше!
 
Хочете відкрити власну справу? Вам сюди! @erobotanews Офіційний канал програми “єРобота” – все про гранти від держави, історії успіху та інформація для підприємців! Підписуйтеся (http://t.me/erobotanews) і дізнавайтеся, як отримати гроші для потужного старту!
 
Всі новини програми “єРобота” – в одному місці, на каналі @erobotanews! Дізнавайтеся, як отримати державний грант і відкрити справу своєї мрії! Підписуйтесь (http://t.me/erobotanews) та дізнавайтесь про найважливіше!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше