Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нарада директорів закладів освіти

Засідання
05.08.2021
Серпень - саме час підготовки до нового навчального року та опалювального сезону. Розглянули питання укладання договорів про постачання природнього газу, електричної енергії та телефонного зв'язку, забезпеченість Нової української школи (НУШ).
 
Говорили також про вимоги з питань пожежної і техногенної безпеки та організацію харчування у закладах освіти. Важливими питаннями, які розглядали, були організація інклюзивного навчання та ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.
 
У нараді участь також взяв в.о начальника відділу культури і туризму Василь Гриньків розглянувши питання проведення святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України та співпраці відділів освіти та культури під час урочистостей в селах громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше