Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков відвідав Центр надання адміністративних послуг в Коломиї

Новина
10.02.2023
Вчора, 9 лютого, начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков відвідав Центр надання адміністративних послуг в м. Коломия, де в рамках кампанії «Гвардія наступу» відбувається рекрутинг добровольців в додаткові штурмові бригади різних підрозділів.
 
Представники підрозділів знаходяться в ЦНАПі, щоб бажаючі могли отримати повну інформацію щодо підрозділів та переваг кожного і визначитись куди саме хочуть вступити.
Любомир Глушков поспілкувався з представниками підрозділів Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, обговорили хід рекрутингової кампанії, кількість добровольців, що вже виявили бажання долучитись, найзатребуваніший вид підрозділу. Крім того, обговорили подальшу співпрацю в рамках кампанії.
 
Нагадаємо, з початку лютого Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. До лав цих бригад приймають патріотично налаштованих вмотивованих добровольців, які прагнуть якнайшвидше звільнити землю від окупантів. Відтак набір відбувається у 8 таких бригад: «Лють», «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Сталевий Кордон», «Рубіж», «Спартан», «Азов».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше