Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На порталі Дія зʼявився новий розділ «Дія.Безбарʼєрність»

Новина
21.12.2022

Відтепер вся необхідна інформація про життєві ситуації та держпослуги на одному сайті. Зібрали все необхідне для ВПО, людей з інвалідністю, батьків, літніх людей та шукачів роботи.

Детальніше – https://bf.diia.gov.ua/

Деякі матеріали в розділі Дія.Безбар’єрність присвячені питанням, яких часто немає на державних порталах. А весь контент розподілений за трьома форматами:

  • гіди — відповіді на питання (наприклад, як знайти першу роботу чи знятися з обліку ВПО);
  • інструкції — допомога з конкретними питаннями (наприклад, як підготуватися до виїзду за кордон чи отримати пенсію);
  • особистий досвід — історії людей (наприклад, як підготуватися до пологового, чи історії людей, які змінили професію після 60).

Дія.Безбарʼєрність створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів» спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Швеції. Аналітичну підтримку надавала громадська організація «Безбар’єрність».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше