Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На черговому засіданні виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради відбувся звіт поліцейського офіцера громади Володимира Гуцуляка

Засідання
13.01.2023
Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.
 
Зокрема у звіті йшлося про те, що головне завдання поліцейського офіцера громади – підтримувати постійний контакт з мешканцями, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, працювати над тим, щоб громада ставала безпечнішою.
 
Територія обслуговування Володимира Гуцуляка включає 9 населених пунктів Печеніжинської громади. Офіцер громади налагодив тісну співпрацю з працівниками служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми, дотриманням законних прав.
 
На постійній основі проводить перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, веде роботу щодо профілактики правопорушень та злочинів. Працює над розкриттям кримінальних правопорушень самостійно та спільно з іншими структурними підрозділами НПУ.
 
Можливість відчувати впевненість і безпеку в своїй оселі, населеному пункті, громаді - наше спільне завдання.
 
Тихих, спокійних днів і ночей всім нам!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше