Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мужність і героїзм Богдана Круглика гідні вічної пам'яті

Новина
20.03.2023
Цими вихідними відбулося освячення пам'ятного знаку, який встановили побратими ще минулого року на місці загибелі "Гуцула".
 
В с.Жерева Іванківського району Київської області приїхали рідні, друзі, побратими Богдана, щоб помолитися за безсмертну душу воїна на місці, де він прийняв свій останній бій. Були присутні і місцеві мешканці, які з великою вдячністю говорять про військових, які стримали ворожу навалу на цьому напрямку.
 
Лінія фронту проходила на 92 км, на якій два батальйони тримали оборону. Завдяки професіоналізму та мужності військових наступ окупантів став неможливим. Проте була заплачена висока ціна, багато з воїнів полягли на полі бою, серед них і Богдан Круглик.
Вічна пам'ять та слава полеглих буде жити у віках! Ніколи не забудемо!
 
Назавжди в пам'яті, наш Ангел!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше