Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Творчий звіт учнів та педагогів Печеніжинської дитячої музичної школи

Культура
06.06.2019

Дитяча музична школа Печеніжинської селищної ОТГ під керівництвом Марії Маївської підвела підсумки річної роботи, вкотре засвідчуючи надзвичайний талант та високу виконавчу майстерність своїх учнів, а також високий професіоналізм педагогів.

05 червня 2019 року, відбувся підсумок кропіткої праці педагогічного колективу та вихованців дитячої музичної школи. Талановиті діти гідно представили роботу своїх викладачів. Звучали твори різних епох – від класики до сучасності. Свої виступи учні та викладачі присвятили Небесній сотні. Захід відвідали селищний голова Ігор Довірак з дружиною, обласний депутат Дмитро Лащук, секретар ради Олександра Дудінчук, в.о. начальника відділу культури та туризму Світлана Якубенко, головний бухгалтер відділу культури та туризму Уляна Боднаренко, отець Назар Лесюк, батьки учнів школи та гості.

Учасники концерту подарували глядачам неповторне свято. Кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками та приємними емоціями глядачів. Після завершення концертної програми випускникам було вручено свідоцтва про завершення дитячої музичної школи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше