Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Моніторинговий візит онлайн

Новина
22.04.2020

Моніторинг є обов'язковою складовою відстеження тенденцій розвитку громади та окреслення шляхів подальшої діяльності.
Особливо актуально ці процеси постають в умовах карантину, коли випробуванню піддався весь світ, Україна та зокрема, органи місцевого самоврядування.

  • Сьогодні відбувалася онлайн-конференція, спільно з польськими та українськими консультантами Назаром Глинським та Войцехом Одзімеком, представниками виконавчих органів селищної ради, на якій обговорили звіт про реалізацію Стратегії розвитку та аналіз впливу пандемії на громаду.
    Зробили огляд процесу реалізації стратегії, найважливіших досягнень і також проблем, обговорили заходи спрямовані на боротьбу з коронавірусною інфекцією.

Нагадуємо, що Стратегія розвитку Печеніжинської ОТГ на 2018-2026 рр. розроблена в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)", яка фінансується USAID.

Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше