Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодятинська гімназія: пріоритети та перспективи

Освіта
01.12.2021
Сьогодні перед системою освіти чимало викликів. Освітній процес постійно модернізується, переосмислюються орієнтири і ставляться нові вимоги щодо діяльності шкіл.
 
Молодятинській гімназії вдається не тільки іти в ногу з часом, а і постійно розвиватися. За словами директора гімназії Ярослава Жупника цьому слугує також і фактор бюджетної автономії: «Тепер ми вчимося працювати по-новому, розставляти пріоритети та використовувати кошти на свої першочергові проблеми. Так, в цьому році вдалося провести ремонт системи опалення та заміну газових котлів. Таким чином наші діти вчаться в комфортних умовах, а ще вдасться значно зекономити кошти на оплату комунальних послуг завдяки модернізації опалювальної системи», - наголосив Ярослав Васильович.
 
  • Ще в Молодятині відкрито великий модульний спортивний зал. В цьому році виготовлено шафки для дитячий речей, облаштовано кімнати для переодягання хлопцям та дівчатам. В найближчих планах перекриття даху та обладнання приміщення під комп’ютерний клас.
  • Мають тут чим похвалитися і у напрямку нової української школи (НУШ). Вчителька 1 класу Тетяна Сметанюк говорить, що головна мета НУШ – це створення таких умов, де приємно навчатися та працювати: 💬«Впровадження концепції НУШ успішно іде уже четвертий рік. Ми повністю змінили підхід до навчання. Компетентності, які ми формуємо у дітей – це не тільки знання, це і вміння, навички, які дітям будуть корисними в майбутньому. Наші класи забезпечені всім необхідним для впровадження цієї концепції навчання. В цьому році ми отримали все, що було заплановано, починаючи від дидактичного матеріалу, який могли самостійно обирати за потребою. Також ми отримали чудесні, зручні парти. Найбільш потрібним технічним забезпеченням є сучасний ноутбук, принтер, багатофункціональний телевізор. Дітям дуже подобається, уроки проходять цікаво та весело», - ділиться враженнями Тетяна Валеріївна.
📊Поступово в Молодятинській гімназії вирішують складні завдання, шукають шляхи ефективного та якісного надання освітніх послуг. Формують стратегічне бачення шляхів її розвитку і прогнозують діяльність гімназії на перспективу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше