Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодіжна рада Печеніжинської ОТГ презентувала результати "Секретного Агента"

Молодіжна рада
16.07.2020

Протягом трьох місяців члени Молодіжної ради перевіряли якість надання послуг у Печеніжинській ОТГ. Робили це приховано, методом секретного агента. Для оцінки обрали дві послуги - роботу ЦНАП та поводження з твердими побутовими відходами.

Для оцінки послуги члени Молодіжної ради аналізували інформацію про ці послуги на офіційному сайті ради, соціальних мережах, дошках оголошень тощо. Окрім того - проводили опитування мешканців та збирали відгуки мешканців громади щодо якості послуг. 

Усі результати молодіжна рада презентувала для місцевої влади.

Звіт та рекомендації за результатами проведеної оцінки

Презентація

Активність "Секретний агент" Молодіжна рада Печеніжинської ОТГ провела у співпраці з ГО "Центр Політичних Студій", в рамках проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" Програми DOBRE.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше