Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Минулих вихідних, представники Печеніжинської громади, на запрошення війта ґміни Марти Камінської Marta Kamińska - wójt gminy Barciany відвідали ґміну Барцяни

Новина
02.09.2022
Минулих вихідних, представники Печеніжинської громади, на запрошення війта ґміни Марти Камінської Marta Kamińska - wójt gminy Barciany відвідали ґміну Барцяни @https://www.facebook.com/profile.php?id=100064599796078 республіки Польща в рамках реалізації партнерської угоди від 2012 року.
 
Делегація взяла участь в дванадцятому фестивалі "Народні гуляння в Асунах". Це традиційний, щорічний захід на території ґміни до Дня Незалежності України, який спільно організовують Барцяни та Об’єднання українців у Польщі. В концертній програмі заходу нашу громаду представив дует у складі Марії Явдошняк та Оксани Атаманюк.
 
Уряд ґміни Барцяни, спільно з своїми мешканцями, від початку війни підтримує українців: надає прихисток, забезпечує гуманітарною допомогою. В квітні цього року ґміною спільно з пожежниками було передано гуманітарну допомогу для нашої громади та пожежний автомобіль, а тепер - легковий автомобіль та гуманітарну допомогу (продукти харчування, дитяче харчування, засоби гігієни, одяг).
 
Дякуємо всім хто долучився пожертвами для придбання авто (фото з прізвищами та іменами меценатів додаємо) та надав гуманітарну допомогу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше