Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міністерством внутрішніх справ оголошено участь у конкурсному відборі на посади інспекторів Служби освітньої безпеки

Оголошення
24.06.2024
Проєкт "Офіцери Служби освітньої безпеки" реалізується в Україні за ініціативи керівництва держави та за участі Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Національної поліції. Мета створення - захистити дітей в умовах повномасштабної війни та сформувати повноцінне безпекове середовище після її завершення.
Завдання офіцерів СОБ полягає у забезпеченні безпечних умов під час навчального процесу. Поліцейський буде координувати пропускний режим, аби жодна стороння особа чи підозрілий предмет не загрожували безпеці дітей, допомагати учням вирішувати будь які конфлікти мирним шляхом, запобігати правопорушенням та займатися патріотичним вихованням.
 
В Печеніжинській громаді впровадження проєкту очікується з наступного року.
Вимоги до кандидатів:
  • Громадянство України.
  • Вища освіта.
  • Вільне володіння українською мовою, що засвідчується державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою.
  • Знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію» та «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення.
📩Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету на сайті Національної поліції за посиланням ⬇️
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше